dunsguide_חותם אמינות לעורך דין גיא כהן
ועדה רפואית בביטוח לאומי בתקופת בקורונה
לקבלת הפיצוי המגיע לכם התקשרו כבר עכשיו
חשבתם שיש לכם ביטוח אובדן כושר עבודה? ראיון נוקב בנושא עם עו"ד גיא כהן
dunsguide_חותם אמינות לעורך דין גיא כהן
לקבלת הפיצוי המגיע לכם התקשרו כבר עכשיו
צרו קשר

מדוע אנחנו?

בזכות הניסיון וההיכרות רבי השנים שלנו עם חברות הביטוח, אנו מצליחים להשיג ללקוחות פיצוי גם במקרים שבהם איש לא האמין שהדבר יתאפשר. מכתבי התודה ולחיצות היד הנרגשות שאנו מקבלים מהם בסוף התהליך הן הדלק לפעילות שלנו.

וידאו

ועדות רפואיות בתקופת מגיפת הקורונה

בשבועות האחרונים כולנו, בישראל ובעולם כולו, לוקחים חלק בתרחיש שלא האמנו שיקרה, וודאי שלא היינו מוכנים לאופן שבו יתפתח. בין שלל הבשורות הרעות שניחתות עלינו מדי שעה במהדורות החדשות יש לעתים גם מעט טובות יותר. כך למשל המוסד לביטוח לאומי נערך בצורה מיוחדת על מנת להמשיך ולהכיר בזכויות של נפגעים הזכאים לפיצוי ממנו, ולהמשיך ולקיים ועדות רפואיות על מנת לשלם לכם את הגמלאות במסלולים השונים, ועל כן היום, יותר מתמיד, ניתן ורצוי להגיש התביעות בצורה מקוונת באתר של המוסד.

במסגרת זו פקידי הביטוח הלאומי מתקשרים למבוטחים ולמשרדי עורכי הדין המייצגים ומאפשרים בתיאום מראש קיום של הוועדות ללא נוכחות של הנבדק המבוטח.

כעיקרון, ניתן לסרב לאפשרות זאת ובכך לדחות את התכנסות הוועדה למועד לא ידוע. אולם, מכיוון שלא ניתן לדעת מתי נחזור באמת לשיגרה, כן כדאי לאפשר את התכנסות הוועדה בלעדיכם תוך בקשה להעלות אתכם או אותי, כעורך הדין שלכם, לשיחה בזמן כינוס הוועדה ,ותוך מתן אפשרות לחזור ולכנס את הוועדה בצורתה הרגילה, איתכם כמובן, כאשר המצב יאפשר זאת.

בתקופה זו יש לשים לב יותר מתמיד למסמכים ששולחים לוועדה. אם בעבר היה ניתן להציג בזמן הוועדה מסמכים שונים, הרי היום כדאי לשלוח אותם מבעוד מועד. מכיוון שאתם לא נמצאים שם וגם לא אני כעורך הדין ביטוח לאומי שלכם, יש חשיבות גדולה יותר למסמכים הרפואיים ולבדיקות ההדמיה ששולחים לוועדה.

ואל דאגה, אם תוצאות התביעה לא יהיו לרוחכם אין צורך להתייאש – זכרו שהאפשרות להגיש ערר לוועדה רפואית לעררים תהיה קיימת עבורכם כמו תמיד, לצד האפשרות לדרוש כינוס של הוועדה עם חלוף המשבר.

לקוחות ממליצים